Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krickau: Det handler kun om point

Webredaktør, udgivet d. 27. marts, 2013

Træner Nicolej Krickau havde det store smil fremme efter kampen, men havde allerede tankerne på næste kamp på søndag mod Lemvig.

Nicolej Krickau 2012 (3)Vi er selvfølgeligt glade for de 2 point, og det udgangspunkt vi nu allerede har fået skabt.

Vi spiller ikke godt i dag men vi viser fin moral da det ser lidt skidt ud midt i 2. halvleg. Vores slutfase var rigtig god og jeg hæfter mig specielt ved gode præstationer fra John Boye og Michael Pedersen i dag. Disse kampe handler ikke om godt håndboldspil, men om at blive ved med at kæmpe, og det må vi sige at vi gjorde i dag.

Afgørelsen bliver da vi endeligt får vundet et overtal ved 20-16 og der får vi lige lidt tro på tingene. Vi skiftede til 5:1 forsvar for at tvinge Ajax til at skifte strategi, hvor Lasse Sinding ser træt ud og der får vi initiativet skubbet over på Philip Monberg, som John Boye havde et godt tag på.

Vi spiller én kamp af gangen og det er det eneste fokus vi har de næste 4 uger. Det handler om point og ikke pænt håndbold og vi er allerede i gang med at fokusere på Lemvig på søndag, for det bliver nøjagtigt lige så svært som det var i dag.

Website Security Test