Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kirk: Jeg manglede kløgt

Webredaktør, udgivet d. 18. marts, 2013

Morten Kirk Olesen var tilbage i Thy hallen, hvor han havde hjemmebane hele sin ungdomstid. Han var på ingen måder tilfreds med hverken holdets eller sin egen præstation.

Jeg syntes vi taber på manglende kløgt. Jeg er selv en af de helt store syndere og jeg skyder Søren Pedersen i målet helt forkert. Der er flere ting vi ganske enkelt gør forkert i dag og vi kommer nok også til at løbe tør for kræfter undervejs.

Morten Kirk Olesen 2012 (4)Mors var lige den tak bedre og klogere i dag og måske ligger forskellen i at de i dag også var lidt bredere. De manglede trods alt kun Kasper Køser, mens vi jo mangler et halvt hold. Vi bliver slidt til sidst og det er ekstra ærgerligt da vi jo egentligt hænger på helt hen til slutfasen.

Vi vidste godt at Markus Mørk skulle afgøre det til sidst for Mors, men til trods for det, så kommer vi ikke langt nok frem og tackler ham i den afgørende fase, det ærgrer mig at vi ikke var kloge nok i dag, for der kom ikke noget vi ikke var forberedt på. Vi kan desværre takke os selv for at vi ikke fik point med hjem, og jeg må selv tage en stor del af skylden selv, desværre.

Website Security Test