Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kaagaard klar som joker

Webredaktør, udgivet d. 30. marts, 2013

Den lynhurtige playmaker Rasmus Kaagaard har ikke været på holdkortet siden midten af februar måned, men er nu klar til at bidrage i kvalifikationsspillet.

Rasmus Kaagaard 2013 3Jeg har været ude i godt 5 uger og der var mistanke om at der var et træthedsbrud i foden. Det viste sig heldigvis ikke at holde stik, der er heldigvis kun tale om en sene der er beskadiget under min ene fod.

Det har været surt at sidde udenfor så længe og det var fedt at komme ind mod Ajax og bidrage med lidt igen. Jeg er langt fra skarp endnu, men jeg følte jeg kunne bidrage med lidt tempo i de perioder jeg aflastede Matias Helt. Jeg havde kun en enkelt afslutning mod Ajax, og den hamrede jeg så til gengæld direkte i ansigtet på Peter Nørklit. Det var knap så heldigt men jeg skal nok finde skarpheden når jeg får lidt flere minutter i benene.

Joker 1Jeg får nok en joker rolle her i starten, men planen er at jeg kan blive bygget op til at få en større rolle efterhånden som op/nedspillet løber af staben. Efter Lemvig kampen er der heldigvis en uges pause, hvor jeg kan få noget mere træning i benene, og jeg håber at kan bidrage med mere og mere i løbet af de 6 kampe.

Jeg har været forfulgt af uheld de sidste sæsoner. Jeg har aldrig brækket noget men har så vist ellers haft alle andre skader der findes, heldigvis bortset fra skulderproblemer. Jesper Holm siger at jeg får skader som han end ikke vidste fandtes, og det kan han godt have ret i. Nu håber jeg bare at jeg har brugt min del af uheldene, og kan få en lang skadesfri periode hvor jeg kan bygge formen op igen.

Website Security Test