Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Justesen vender snuden hjem

Webredaktør, udgivet d. 19. marts, 2013

Den unge højre fløj Lasse Justesen var ærgerlig efter søndagens nederlag mod Mors-Thy Håndbold.

Vi mangler lige de sidste procenter i at nå helt op i niveau, der skulle ikke være gået mange aktioner vores vej før vi havde fået point med hjem. Jeg syntes Mors var lidt klogere end os, de var bedre til at vælge de ting der fungerede i deres angreb. Jeg har haft lidt problemer med ryggen de seneste uger, men det gik uden de store problemer da jeg kom ind midt i 1. halvleg. Jeg håber ikke det er noget der kommer til at give problemer  i op-nedspillet, for der skal vi bare være klar.

 Lasse Justesen 2012Jeg skifter til HCM i 1. division i næste sæson. Jeg har været i Skanderborg de sidste 4 år, de første 3 år som ungdomsspiller på SHEA og i år som seniorspiller i liga truppen. Jeg har været rigtig glad for at være i Skanderborg, og jeg har gennemgået en kæmpe udvikling som håndboldspiller. Jeg har været heldig at komme ind i liga truppen allerede som 1. års senior og jeg har fået masser af spilletid og tillid fra trænerne. Det har virkeligt udviklet mig at blive smidt for løverne i ligaen, det er et noget andet niveau en ungdomshåndbold.

Jeg er færdig med min HHX uddannelse til sommer og jeg var længe i tvivl om hvad jeg skulle næste sæson. Skanderborg ville gerne forlænge min aftale før jul men jeg havde lidt svært ved at beslutte hvad jeg ville når min uddannelse var færdig, og det var fair nok at Skanderborg ikke kunne blive ved med at vente på mig. Så det er endt med at jeg flytter hjem til mine forældre i Holstebro til sommer og spiller i 1. division i HCM næste sæson. Selvom jeg har spillet i ligaen i denne sæson, så tror jeg det er fint for min udvikling at få en sæson i 1. division. HCM satser stort på at vende tilbage til ligaen næste sæson, så jeg håber da at være tilbage i ligaen igen om et års tid.

Website Security Test