Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Jonas Hansen tilbage

Webredaktør, udgivet d. 29. marts, 2013

Målmand Jonas Hansen har været ude siden kampen i Sønderjyske den 12. februar, og gjorde comeback i kampen mod Ajax København i onsdags.

Jonas Hansen 2013Jeg kom ind på 2 straffekast og reddede dem begge, så det var dejligt at kunne hjælpe lidt til igen. Det har været hårdt at sidde ude så længe og jeg har glædet mig helt vildt til at komme med på holdet igen. John Boye har heldigvis gjort det fint de sidste kampe, så er det lidt nemmere at sidde ude. Christian Trans har været med i stedet for mig, og på den konto er det jo fint han har fået noget værdifuld liga erfaring, men det er meget frustrerende at sidde udenfor og ikke at kunne bidrage inde på banen.

Jeg har kun nogle få træninger i benene de sidste 6 uger, så der går noget tid inden jeg er i topform endnu, men planen er at jeg kan få en større rolle efterhånden som kvalifikationsspillet kører. Hvis Boye får en off day i målet, så skal jeg gerne kunne gå ind og gøre en forskel.

Jeg skifter jo til Team Tvis Holstebro til sommer, og jeg vil rigtigt gerne slutte godt af i Skanderborg, som har betydet så meget for min håndbold karriere indtil nu. Jeg har kun et mål lige nu, og det er at sikre Skanderborg Håndbold endnu en sæson i ligaen, og næste skridt er på søndag mod Lemvig.

Website Security Test