Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Jesper Johannesen: Tillid giver selvtillid

Webredaktør, udgivet d. 11. marts, 2013

Unge Jesper Johannesen har de sidste kampe fået mere spilletid og har lavet nogle flotte indhop på højre back.

Jesper JohannesenDet var skønt med en sejr igen, det var ved at være et stykke tid siden. Vi får en god start idag, men får et stort udsving sidst i 1. halvleg. Heldigvis får vi rettet nogle ting i pausen og vi har jo Nordsjælland, hvor vi gerne vil i hele 2. halvleg.

Jeg er glad for den spilletid, jeg har fået på det sidste. Jeg har været lidt til og fra på liga holdet i denne sæson, og den rolle jeg har lige nu, er den jeg håbede på før sæsonen. Det giver selvtillid når trænerne udviser mig den tillid de gør lige nu, og det giver mod på mere.

Nu handler det om at sikre os 2 point med over i op/ned spillet, og så er det bare op til os selv at få lukket ned så hurtigt som muligt. Uanset hvem vi kommer til at møde fra 1. division, så er det op til os selv at slå dem. Vi skal bare fokusere på selv at præstere, så har vi et hold, der skal kunne slå de mandskaber der ligger under os nu.

Website Security Test