Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Intet dame samarbejde med HH

Webredaktør, udgivet d. 16. marts, 2013

Skanderborg Håndbold og Horsens HK har længe forhandlet om et østjydsk samarbejde på damesiden. Et udvalg bestående af 2 repræsentanter fra begge klubbers bestyrelser, har i flere måneder arbejdet på en samarbejdsmodel, som kunne sikre et bæredygtigt dameprojekt i området. Arbejdet med samarbejdsmodellen var færdiggjort og var klar til godkendelse i de 2 bestyrelser, men her stoppede enigheden desværre i Horsens HK.

Dame ansvarlig i Skanderborg Håndbold Henrik Lyngby:

Henrik Lyngby 1Vi har desværre fået den besked fra bestyrelsen i HH, at de ikke ønsker at indgå et samarbejde med Skanderborg alligevel. Jeg syntes vi har haft en fantastisk god dialog og vi kom i mine øjne frem til et godt grundlag på en fremtidig model for elitehåndbold på damesiden.

Jeg er meget overrasket over at HH nu melder fra og jeg er også lidt skuffet på damehåndboldens vegne, jeg syntes det var en virkeligt spændende model vi havde fundet frem til. Man kan da håbe at HH ombestemmer sig når tingene lige har lagt sig, men ellers bliver vi jo nød til at arbejde videre her i kubben med en anden model. Der er jo andre interessante klubber i området, men Horsens syntes vi var den mest oplagte.

Vi vil nu afsøge mulighederne i andre klubber men ellers må vi ud og finde øknomi til selv at løfte vores 1. divisions hold i næste sæson.

 

Website Security Test