Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Vi var ikke dygtige nok

Webredaktør, udgivet d. 17. marts, 2013

Vi bliver primært slået på 2 ting i dag. Vi udnytter ikke de muligheder vi får i overtal og så er vi alt for langsomme til at tage imod de taktiske ændringer der bliver lavet i løbet af kampen.

Jesper Holm 2013 (4)Mors bliver ved med at spille de ting der lykkedes for dem, indtil vi reagere. Vi gør bare ikke det samme i den anden ende, vi begynder selv at spille noget andet selvom vi har lykkedes med det.

Vi var simpelthen ikke dygtige nok i dag og vi har lidt for mange spillere der ikke rammer det niveau der skal til for at slå et hold som Mors.

Nu ser situationen lige pludseligt lidt anderledes ud efter at Århus tilsyneladende stoppede med at spille håndbold mod Viborg i dag, så der bliver spænding til det sidste når sidste runde løber af staben på onsdag. Vi har flere ting at tænke på, vi har et utal af skader og det vigtigste er at vi er klar når op/nedspillet starter, om det så bliver med 1 eller 2 point på kontoen er mindre vigtigt i forhold til spillere der er klar.

Website Security Test