Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Vi fik nogle svar med hjem

Webredaktør, udgivet d. 21. marts, 2013

Jeg syntes vi trods alt kunne tage fra Aalborg med oprejst pande. Vi fik prøvet en masse ting af, bl.a. fik vi prøvet Martin Laursen af i midterforsvaret bag vores 5:1 og det gik rigtigt godt. Der var mange ting der lykkedes og vi prøvede også nogle ting, der ikke lykkedes så godt, så vi fik nogle svar med hjem, vi kan arbejde videre med.

Når vi nu kom op på uafgjort med under 10 minutter igen, så kunne det jo have været sjovt hvis vi også kunne have hentet 2 point med hjem, men det var vi ikke skarpe nok til i slutfasen.

Nu har vi fuld fokus på det kommende op/nedspil, og de 17 point vi har hentet i ligaen har ikke længere nogen værdi overhovedet. Vi skal være klar om en uge, og det bliver ren krig og krig 1overlevelse nu.

Website Security Test