Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Intet er afgjort

Webredaktør, udgivet d. 31. marts, 2013

Jeg har ikke noget endegyldigt svar på hvorfor vi kommer så skidt i gang i dag. Vi har lige siddet og snakket om det i omklædningsrummet, og der er ikke nogen der har en enkel forklaring. Jeg syntes det er som om vi er bange for at lave fejl, og så kommer vi ikke i den fart som vi har talt om.

Jesper Holm 2013 40Jeg syntes vores forsvar står rigtigt godt i alle 60 minutter men det er lidt skræmmende at vi skal bruge så lang tid på at komme i gang. Omvendt kan man så også sige at vi i dag bruger et kvarter mindre end tilfældet var i onsdags i Ajax, for der slap vi først håndbremsen efter 45 minutter, så det går i den rigtige retning.

Vi har trænet meget angreb på det sidste, men det var ikke til at se de første 30 minutter. Vi er jo heldige med ikke at være bagud med mere end 3 mål ved pausen.

Jeg er meget tilfreds med at vi har hentet 4 point i de 2 første kampe, men spillet er jeg ikke tilfreds med. Vi skal arbejde hårdt den næste periode med at finde frem til at vi kan præstere i alle 60 minutter i de resterende kampe, og ikke kun i 15 eller 30 minutter som hidtil.

Der er intet afgjort i puljen endnu. Efter Ribe-Esbjergs tidlige point tab til Lemvig kan alting ske. Vi skal minimum have 2 sejre mere før ligapladsen er sikret og der bliver ikke taget noget som helst for givet, selvom vi nu har fået et lille hul til 3. pladsen. Det hul kan være væk allerede efter næste kamp, så vi har fuld fokus på selv at gøre arbejdet færdigt i de kommende kampe.

Website Security Test