Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: En halvleg til hver

Webredaktør, udgivet d. 4. marts, 2013

Kampen bliver lidt en halvleg til begge mandskaber. Vi får held til at styre tempoet i store dele af 1. halvleg mens BSV kontrollere tempoet i hele 2. halvleg. Efter pausen kommer vi under et kæmpe pres af Rasmus Lauge og så mangler vi nogle redninger fra vores målmænd. 20 mål på 30 minutter er ikke tilfredsstillende og de mange mål skaber rådvildhed først i forsvaret, og efterfølgende også i vores angrebsspil.

Jesper Holm 2012 5Før pausen hvor BSV spiller med Chris Jørgensen, skulle vi stort set kun koncentrere os om de 2 backs, da Chris ikke ligner en mand der kan skyde for tiden. Det gjorde tingene langt sværere da Lauge kommer ind, da blev der pludseligt 3 mand vi skulle forholde os til.

Overordnet set er jeg udmærket tilfreds med spillet i dag. Set ud fra vores udgangspunkt ved pausen, taber vi nok lige med et par mål for meget og vi lukker alt for mange mål ind efter pausen. Det jeg hæfter mig ved er at den proces vi er inde i, at vi undgår direkte udfald i dag. BSV spiller bare godt og det er derfor vi taber 2. halvleg og kampen, og ikke fordi vi spiller helt håbløst som i en kort periode mod Tvis og specielt i Skive. Det er positivt og det tager vi med videre mod Nordsjælland på søndag.

Stor ros til Johan Hansen der spiller en flot kamp i dag. Jesper Johannesen laver et rigtigt fint indhop specielt i 1. halvleg og også godt at Buster Juul fik en hel ligakamp i benene på venstre fløj og at han gjorde det også fint. Så vi fik en masse unge drenge i spil på en meget svær udebane, og det kan vi bygge videre på fremadrettet.

Website Security Test