Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Det var 2 nervøse hold

Webredaktør, udgivet d. 10. marts, 2013

Det var en dejlig sejr i dag. I forhold til nogle af de tilsvarende kampe, syntes jeg vi fik givet lidt bedre pause til nogle af spillerne, der skulle afgøre det til sidst. Det var måske ved at koste lidt midt i 2. halvleg, men det er nok det der gør, vi har overskuddet til sidst.

Jesper Holm 21Kampen bar præg af at det var 2 hold der var lidt nervøse. Når vi kom foran så løsnede Nordsjælland lidt op, og da det blev tæt igen så virkede det til at de blev forkrampede igen. Vi var bedst til at styre nervøsiteten til sidst, og vi fik også kontrol over tempoet i dag. Det var os der styrede i hvilket tempo kampen blev spillet i og det blev afgørende i dag. Nordsjællands taktik med at trække tempoet ned, blev en bagdel for dem i dag. De kommer til at afslutte rigtigt mange gange, hvor dommerne har armen oppe og det blev dyrt for dem.

Vi står rigtigt godt i forsvaret, og det var dejligt at se John Boye stod en stor kamp i dag. Det virkede som om der var lidt mere tryghed imellem forsvar og målmand, og det var også afgørende for udfaldet af kampen.

Vi har nu 2 svære udekampe mod Mors og Aalborg, og det er nogle rigtigt gode kampe for os frem mod op/nedspillet. Vi skal have 2 point mere for at være sikker på at få 2 point med over, og det tror jeg også vi kan få.

Vi spiller pokalkamp på tirsdag i Vejle, og den kamp prioritere vi ikke helt så højt som kampene i turneringen. Vi har fokus på at forblive i ligaen, og det er trods alt vigtigere for klubben end at komme langt i pokalen.

Website Security Test