Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Fed fredag i Morten Børup Hallen

Kirsten B Madsen, udgivet d. 7. marts, 2013

Fredag er der top- og lokalbrag, når Skanderborgs U 18 piger fredag spiller LIGAkamp mod rækkens tophold SK Århus.

Den første kamp i Århus endte med en etmålssejr til Århus. Skanderborg nedlagde protest og blev dømt som vinder af kampen, da SK Århus havde brugt en ulovlig spiller. Den kendelse har SK Århus haft igennem flere appel instanser, men dommen er netop blevet stadfæstet.

Så vi forventer at se et tændt og revanche lystent SK Århus hold i Morten Børup Hallen  fredag. Hjemmeholdet har fået fornyet selvtillid efter sidste uges flotte sejr i Viborg og håber meget på en sejr, så det ikke kun er ved skrivebordet, at de kan slå SK Århus. Skanderborg ligger nr. 2 i rækken og har brug for en sejr, men træner Mikael Jensen udtaler at ” de to hold plejer at stå godt til hinanden, vi vil arbejde på at ramme det rigtige spændingsniveau, men i øvrigt tager vi en kamp af gangen”.

SK Århus har den tidligere Skanderborgspiller Anne Sofie Sønderby på holdet, desuden har de profilerne Mette Tranborg og Emma Mogensen, der begge har været benyttet på SK Århus 1. divisionshold i denne sæson.

Skanderborgs dygtige piger håber på din opbakning, når kampen går igang kl 19.15.U18 SHEA Piger 2012/2013

 

 

Website Security Test