Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Et møde med Morten & Peter

Webredaktør, udgivet d. 18. marts, 2013

Efter søndagens kamp var der tid til en lille hyggesnak med brødrene Morten og Peter Balling, på gulvet i Thy Hallen.

Hvorfor vinder Mors-Thy kampen i dag ?

Morten :

brødre 2Det er så lidt der afgør kampen dag og hvis jeg skal give mit bud, så er det afgørende at Søren Pedersen vinder målmandsduellen over John Boye. Vi fører godt nok med et par mål gennem hele 2. halvleg, men der skulle ikke have været gået meget galt før Skanderborg havde vundet. Det var en meget tæt kamp og det blev de små marginaler der gjorde at vi trak det længste strå i dag, og her var Søren Pedersen en vigtig brik for os.  

Peter:

Ja jeg vil godt medgive at vi godt kunne have brugt nogle flere redninger i dag, specielt før pausen og i slutfasen. Det kommer også til at afhænge lidt for meget af mig når der skal afsluttes udefra, og det skulle vi have haft spredt mere ud. Morten Kirk blev vist lidt skræmt af ikke at få de første skud ind på Søren Pedersen i målet, så vi får for få strenge at spille på. Michael Pedersen kom i gang midt i 2. halvleg, men det får Mors hurtigt indstillet sig på.

Man kunne nok godt blive enige om at Peter Balling kandiderer til dagens spiller i denne kamp, og laver 7 mål mod dine 2 mål Morten, hvorfor er det så dig og ikke Peter der er udtaget til B-landsholdet i denne uge ?

Morten:

Det er simpelthen også en fejl. Ikke at jeg er med men at Peter ikke er med, det kunne han også godt have fortjent. Nu er jeg 3 år ældre end Peter, så jeg er sikker på at hans tid nok skal komme, også på landsholdet.

Peter:

Det må være fordi der ikke er så mange gode venstre fløje at Morten er kommet med, andet kan jeg ikke sige.

Kan Mors-Thy gøre arbejdet færdigt nu og komme med i slutspillet ?

Morten:

Ja det kan vi, eller det SKAL vi bare. Vi skal bare gøre det færdigt i TMS Ringsted og jeg tror også vi gør det. Ringsted har ikke noget og spille for og det skal gøre forskellen på onsdag. Vi har haft en dårlig periode efter jul men jeg syntes vi er ved at komme i gang igen.

Peter:

Peter Balling 2012 (5)Jeg håber også at Mors-Thy nu kommer i slutspillet. Hvis vi sammenligner med Ribe-Esbjerg som de kæmper med, så syntes jeg helt klart at Mors-Thy har fortjent pladsen, og jeg tror de gør det færdigt i Ringsted.

 

Glæder du dig til klubskiftet til Skjern Håndbold

Morten:

Ja jeg glæder mig meget. Jeg trænger til nye omgivelser efter så mange år her i Mors-Thy, og jeg tror det er det rigtige tidspunkt for mig at skifte på. Jeg flytter til Århus sammen med min kæreste til sommer, og skal pendle frem og tilbage mellem Århus og Skjern. Det er der mange af spillerne fra Skjern der gør, og dem jeg har snakket med siger at det går fint på trods af de mange timer i bil. Hvis ikke det fungere, så må vi jo flytte tættere på senere. Jeg har lavet en 2 årig kontrakt i Skjern, og det bliver spændende og prøve noget andet. Jeg er 25 år og jeg føler at tiden er inde til at prøve mig selv af på et lidt højere niveau nu.

Website Security Test