Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Den store fætter og kusinefest

Webredaktør, udgivet d. 16. marts, 2013

Søndag kl. 15.oo er der igen kamp i herre ligaen, hvor vi spiller gundspillets næstsidste kamp på udebane mod Mors-Thy Håndbold. Nocolej Krickau kommer her med sit bud på søndagens kamp.

Alt presset er på Mors…

Med en sejr mod Aalborg i bagagen samt en gylden mulighed for at skabe forskel til Ribe i kampen om 8. pladsen, plus Mors-Thy er på hjemmebane, så taler ALT for en Mors-Thy sejr. Spændende bliver det så om der sniger sig lidt slutspilsnerver ind hos hjemmeholdet, når vi i morgen starter bussen og kører mod udkantsdanmark.

Nicolej Krickau 2012 (2)Hos os kan vi igen spille helt frit efter sejren mod Nordsjælland. Vi har placeret os, så Viborg skal have 3 og vi selv 0 for ikke at få minimum 10. Pladsen, som giver 2 point med ind i op/nedspillet.

Denne frihed vil vi selvfølgelig gribe an med en ansvarlig balance, specielt i kontraspillet samt med stor offensiv kløgt. Skal vi have en sejr kræver det vi skal kunne skabe chancer, så Mors i større grad er nødt til at prioritere defensiven i forhold til hvem de har på banen. Derudover bliver returløbet i både 1, 2 og 3. fasen, en kæmpe nøgle for at kunne matche Mors. Sidst vi spillede gjorde vi egentlig mange ting godt, men blev i 2. Halvleg mast totalt af deres 2. fase. Det må ikke gentage sig, selvom de er rigtig dygtige netop der.

Fætter og kusonefest 2Vi glæder os vildt meget til at spille mod Mors, hvilket jo altid er ren fætter og kusinefest. Rammen er ihvertfald sat til en fantastisk håndboldkamp i Thy hallen søndag kl. 15.00.

 

Website Security Test