Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

BSV – Skanderborg 32-26

Webredaktør, udgivet d. 4. marts, 2013

BSV – Skanderborg Håndbold 32-26 (12-14)

Det blev til et forventet nederlag da Skanderborg var på besøg i den nyrenoverede JYSK Arena i Silkeborg, men det var en ganske god fight der blev lagt for dagen af de unge Skanderborg drenge.

Skanderborg måtte stille op uden en håndfuld spillere. Jonas Hansen, Rasmus Kaagaard, Andreas Væver, Mads Bjørn Eriksen og Jakob Larsen var alle ude med skader, men de resterende spillere leverede specielt i 1. halvleg en fin indsats.

Liga (19)BSV startede som ventet for fuld damp og Skanderborg havde svært ved at finde vej igennem den enorme fysik i BSV forsvaret. Efter 14 minutter stod der 8-3 på måltavlerne, men så ændrede kampen karakter. Jesper Johannesen kom ind og gjorde det rigtigt fint på højre back og de næste 10 minutter vandt udeholdet hele 7-1 og vi kunne gå til pausen foran 12-14.

Der var formodentligt talt med store bogstaver i BSV omklædningsrummet i pausen, for straks efter pausen kom hjemmeholdet med et helt andet tryk. Den kommende Kiel spiller Rasmus Lauge blev sendt på banen på trods af skadesproblemer, og han gjorde en markant forskel. Lauge leverede en sublim indsats med 4 mål og talrige målgivende afleveringer, mod et Skanderborg forsvar der virkede mere og mere trætte som halvlegen gik. Redninger var en decideret mangelvare efter pausen og da Peter Balling fik vores 3. udvisning ved 19-17 måtte vi slippe taget i BSV. Resten af kampen styrede BSV sikkert mod endnu en hjemmesejr og vi kom ikke i nærheden af overraskelsen igen.

Den tidligere Skanderborg spiller Theis Baagøe kom på banen allerede efter 25 minutter og gjorde en fin figur med 5 mål, mens vores tidligere stregspiller Benjamin Jakobsen slet ikke kom på banen i dagens opgør.

Trods nederlaget må dagens opgør alligevel være godkendt. Vi spillede i lange perioder med rigtigt mange af de unge drenge i truppen og de kæmpede flot mod overmagten. Vores 4 udvisninger mod hjemmeholdets ene, gjorde naturligvis heller ikke arbejdet lettere. Defensivt kunne vi ikke være tilfredse med 20 mål imod os i 2. halvleg men set over hele kampen var der mange gode elementer vi kan tage med videre mod søndagens hjemmekamp mod Nordsjælland. Endelig igen en kamp mod et hold fra vores liga og det skal blive spændende at se om vi kan få nogle af de mange skadede spillere med igen.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Kasper Povlsgaard 5, Johan Hansen 4, Morten Kirk 4, Michael Pedersen 3, Mattias Helt 3, Peter Balling 2, Kenneth Peters 2, Jesper Johannesen 2, Buster Juul 1.

Målscorer BSV:

Henrik Toft 7, Nicolaj Ø. Nielsen 5, Casper Mortensen 5, Theis Baagøe 5, Rasmus Lauge 4, Mads Ø. Nielsen 3, Dennis Kirkegaard 2, Kasper Nielsen 1.

Tilskuere: 1839

Udvisninger: BSV 1, Skanderborg 4

Website Security Test