Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Boye kampens spiller

Webredaktør, udgivet d. 11. marts, 2013

Målmand John Boye blev efter kampen valgt som kampens bedste Skanderborg spiller, efter en flot kamp mod Nordsjælland.

John Boye 2012Det var skønt at få en sejr igen, det trængte vi til som hold.

Jeg fik også selv bevist, at jeg stadig kan stå på mål efter nogle halvsløje kampe fra min side. Jeg har fået en masse minutter på banen efter Jonas Hansen blev skadet, og efterhånden er jeg ved at finde ind i rytmen sammen med forsvaret. En ting er træning med holdet, men kamp er noget andet. Der er et andet tempo, rytme og timing og jeg er nok ved at finde noget mere tryghed nu.

Det giver noget selvtillid at stå en kamp som i dag, og det skal jeg selvfølgeligt tage med i de næste kampe.

Website Security Test