Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Alle U14 pigehold klar til mesterskab

Kirsten B Madsen, udgivet d. 24. marts, 2013

Alle U14 pigehold klar til mesterskaberU 14 piger 2012-13 minus ledere

Efter sidste spillerunde i foråret kan pigerne se tilbage på succes for alle 3 hold.

U14 pige hold 1 vandt sikkert deres pulje i 2 division, hold 2 endte øverst af kreds 6 holdene i AA, og hold 3 vandt B-rækken.

Resultaterne betyder at hold 1 skal til jyske mesterskaber for 2. division, mens de 2 øvrige hold deltage i kredsmesterskaberne. Alle kampe afvikles den 6-7 april.  Tillykke til pigerne og trænerteamet.

Referat af dagens kamp for hold 1:

U14 pige 2. division Saksburg/Ravsted – Skanderborg 16-29

Det blev igen en sikker sejr i udekampen tæt på den tyske grænse. Der var fuld opbakning på lægterne fra de fleste forældre. Om forældrene var med for at se kampen, eller for at handle på den anden side af grænsen, fik jeg desværre ikke spurgt ind til…  En ting blev dog hurtig klart, de mange tilbud på den anden side af grænsen var mere spændende end dagens kamp. Fra start var Skanderborg hurtigt foran, og så os ikke tilbage gennem de 50 min.  Pigerne var klar til opgaven, og med hjemmeholdets kun 4 mål i første halvleg var den kamp hurtigt afgjort. Vi fik prøvet en del af åbninger og forsvarskombinationer af, og fik dermed brugt kampen til at forberede os på de kommende jyske mesterskaber. Sejren sikrer os en fortjent 1. plads i puljen, som desværre kun har budt på få udfordringer til pigerne. En plus score på 117 mål vidner meget godt om dette. Nu venter 3 andre rigtig gode hold på pigerne til de jyske mesterskaber, det glæder vi os til.

Målscorere : Rebekka Jørgensen 5, Natascha Kejser 5, Stine Kristensen 4, Camilla Mangor 4, Signe Kirk 4, Isabella Frezzolini 3, Monica Viborg 2, Louise Herskind 2

Website Security Test