Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ajax blev det sidste hold i puljen

Webredaktør, udgivet d. 24. marts, 2013

I dag blev det sidste hold fundet til vores kvalifikations pulje, og det endte ikke overraskende med at blive Ajax København.

Ajax logoDer havde op til kampen været en del snak omkring at begge klubber ikke havde den store lyst til at blive nr. 2, og dermed lande i puljen med Ribe-Esbjerg, Lemvig og Skanderborg. Det var også tydeligt at Ajax bænken havde mere travlt med at chekke stillingen i Team Sydhavsøernes kamp i Herning, end at lave taktiske ændringer i egen kamp mod Vejle. Cheftræner Christian Dalmose havde så travlt med hans smartphone, at han sågar måtte have den til opladning ved dommerbordet undervejs i kampen.

Ajax opbyggede en fornuftig føring igennem 1. halvleg men midt i 2. halvleg indhentede Vejle stille og roligt føringen og kunne udligne med 5-10 minutter igen. Så kom slutresultatet fra Herning, hvor TSØ som forventet tabte og dermed var resultatet i Vejle uden betydning. Ajax strammede grebet og vandt sikkert de sidste 5 minutter og dermed kampen 29-25.

Træner Jesper Holm var på plads i Vejle for at kigge lidt på Ajax, men det eneste han fik ud af søndags udflugten, var vist at han kunne konstatere at Ajax stadig spiller i hvide trøjer og røde bukser. Vi kan med sikkerhed således godt lade vore udebanetrøjer blive hjemme på onsdag.

Ajax 9Kampen gav intet billede af hvad der venter os på onsdag i København. Ajax spillede i meget få perioder med noget der lignede stærkeste opstilling og det handlede tydeligvis om ikke at få brugt unødige kræfter inden onsdagens vigtige kamp i kvalifikationspillet.

Ajax brugte bestemt ikke unødige kræfter, i en kamp der må kandidere til årets dårligste i 1. division. Det lignede at Ajax ikke ville og Vejle ikke kunne.

Det er med statsgaranti et helt andet niveau Ajax spiller på, når kvalifikationsspillet starter i Bavnehøj Hallen på onsdag kl. 17.45, når Ajax København – Skanderborg Håndbold fløjtes op.

Website Security Test