Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Aalborg Håndbold – Skanderborg 30-26

Webredaktør, udgivet d. 20. marts, 2013

Aalborg Håndbold – Skanderborg Håndbold 30-26 (16-12)

Sidste kamp i grundspillet stod i Aalborg, som inden dagens kamp var sikret 4. pladsen i ligaen. Vi havde selv 10. pladsen og dermed 2 point med i op/nedspillet at kæmpe for.

Det blev en lidt halv tam affære i den ellers godt besøgte gigantium i Aalborg. Hjemmeholdet stillede i stærkeste opstilling, men sparede mange af profilerne i store dele af kampen. Skanderborg stillede derimod op uden en lang række skadede spillere, og kunne således mønstre 6 stk 1. års spillere samt 3 stk U18 spillere på holdkortet.

Aalborg startede for fuld damp og bragte sig hurtigt foran med 2-3 mål. Efter 16 minutter var stillingen dog helt lige igen ved 9-9 men så strammede Aalborg grebet igen og kunne gå til pausen foran 16-12.

Straks fra 2. halvlegs start meldte topscorer Peter Balling sig ind i kampen, efter han de første 30 minutter ganske usædvanligt slet ikke havde scoret. 5 mål bragede venstrehånden i mål de første 13 minutter og han holdt Skanderborg inde i kampen. Bagud 22-20 tog Jesper Holm timeout efter 45 minutter og en vellykket indskiftning af Christian Trans i målet gjorde at vi endeligt nåede helt op. Buster Juul udlignede til 23-23 efter 51 minutter, men så var det Aalborgs tur til timeout. Det gav 3 mål i træk til hjemmeholdet, og det tvang Skanderborg til deres sidste timeout. Målmanden blev udskiftet med en ekstra markspiller i angrebet, og det udnyttede Aalborg efter 2 Skanderborg fejl i træk, og kunne køre en sejr på 30-26 hjem uden de store problemer til sidst.

Kampen gav liga debut til både Rasmus Klug og Kristian Stoklund, der således fik prøvet kræfter med ligahåndbold foran 2573 tilskuere i den store Aalborg hal.

Da Viborg samtidigt slog Skive, betyder det at Viborg overtog vores 10. plads og vi må derfor nøjes med 1 point over i op/nedspillet, der starter allerede næste onsdag, hvor den står på udebanekamp mod enten Ajax eller Team Sydhavsøerne. De 2 øvrige hold i vores pulje bliver Lemvig-Thyborøn og Ribe-Esbjerg.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Andreas Væver 7, Michael Pedersen 5, Peter Balling 5, Morten Kirk Olesen 4, Johan Hansen 2, Buster Juul 1, Jakob Legind 1, Jesper Johannesen 1.

Målscorer Aalborg Håndbold:

Johan Jacobsson 5, Hårvard Tvedten 5, Tobias Aren 4, Mads Mensah Larsen 4, Morten Slunt 2, Jan Lennartsson 2, Kristian Kjelling 2, Rune Spliid 2, Niclas Barud 1, Ole Erevik 1, Jeppe Green 1, Jacob Bagersted 1.

Website Security Test