Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

3.000 tilskuere i vente

Webredaktør, udgivet d. 19. marts, 2013

Vi kan i onsdagens sidste kamp i grundspillet mod Aalborg Håndbold, se frem til at spille foran ca. 3000 tilskuere – ja der er masser af folk på lægterne når Skanderborg stiller op, på udebane vel at mærke. Se hvad Aalborg træner Nicolaj Jacobsen ser frem til mod Skanderborg onsdag aften, via www.aalborghaandbold.dk

Onsdagens modstander i den sidste kamp i grundspillet, Skanderborg Håndbold, spiller hurtigt og teknisk betonet håndbold, men fysisk er vi dem klart overlegne. Nikolaj Jacobsen har efter tirsdagens træning truppen klar til opgøret, der spilles kl. 20.00. 

Vi skal bevare status som ubesejret på hjemmebane i Gigantium i 11 kampe i træk og med en sejr lægge op til den bedst tænkelige start på slutspillet. 

– Skanderborg satser meget på kontraer, og i det stationære spiller de gerne med højt tempo tæt på forsvaret med Matias Helt Jepsen som playmaker og iscenesætter af de to hårdskydende backs, Michael Pedersen og Peter Balling, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. 

– Vi skal bl.a. vinde på vores fysik, stærkt forsvar og vinde målmandsduellen, og så skal vi undgå at lave fejl i angrebet, så de får deres kontraer. Vi skal have samme tempo i angrebsspillet som specielt i 1. halvleg mod Ribe-Esberg, og så skal vi bevare koncentrationen i alle 60 minutter, fastslår cheftræneren. 

Der er igen optræk til en kamp i Gigantium med mange tilskuere på lægterne. 

– Det er fantastisk, at vi kan samle omkring 3.000 tilskuere til disse kampe, og jeg håber, at vi igen kan betale tilbage med godt spil og en sejr. Vi har brug for opbakningen i aften og hele vejen igennem slutspillet, siger Nikolaj Jacobsen.

Website Security Test