Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

2.hold Herrer kan rykke op idag

Webredaktør, udgivet d. 2. marts, 2013

Vort 2. hold herrer kan idag endegyldigt sikre sig oprykning til 2. division.

Holdet møder Snejbjerg på hjemmebane i Morten Børup Hallen og skal blot bruge et enkelt point for at kunne skrive 2. division på holdkortet til næste sæson.

Chresten JørgensenSkanderborg mangler hele 4 kampe endnu og har imponerende 16 sejre, en uafgjort og blot et enkelt nederlag i holdets hidtige 18 kampe.

Holdet er allerede sikret minimum 2. pladsen i puljen og kan i teorien kun hentes af SGI, som kan komme a point med Skanderborg. Det kræver at SGI vinder sine 4 sidste kampe, og at Skanderborg samtidig taber sine 4 resterende kampe.

Det lugter dermed alvorligt af at Skanderborg igen kan returnere til 2. division, efter at holdet blev tvangsnedrykket fra 2. division for 3-4 sæsoner siden, da 1. holdet var i nedrykningsspil fra 1. division, uden at rykke ned vel at mærke. Skanderborg Håndbold er den eneste klub i Danmark, der blev ramt af den underlige regel, som idag heldigvis er modificeret.

Med blot uafgjort i en af de resterende 4 kampe, kan træner Chresten Jørgensen (billedet) dermed skrive oprykning på cvèt i sin debutsæson som træner.

Kom og støt drengene i Morten Børup Hallen kl. 17.00.

Website Security Test