Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

100 kampe i træk for Povlsgaard

Webredaktør, udgivet d. 16. marts, 2013

Skanderborg anfører Kasper Povlsgaard står overfor et bemærkelsesværdigt jubilæum, når Skanderborg søndag drager til Thisted for at møde Mors-Thy Håndbold. Kampen imorgen bliver nemlig nr. 100 i træk for den store stregspiller, der ikke har misset en eneste kamp de sidste 99 optrædner hvor Skanderborg har deltaget.

Kasper Povlsgaard 2013Set i lyset af at Kasper Povlsgaard spiller en udsat plads som stregspiller og forsvarskrumtap, er det en ganske imponerende præstation.

Kasper Povlsgaard har været i klubben i 2 omgange. Første sæson var den famøse sæson 2007/2008 hvor vi rykkede ned med 2 point, her nåede Povlsgaard 24 kampe, uden en sejr vel at mærke.

Efter 2 sæsoner hos morgendagens mostander Mors-Thy Håndbold, kom Kasper Povlsgard tilbage til klubben før sæsonen 2010/2011, hvor han var en medvirkende årsag til at Skanderborg rykkede op i ligaen igen. Efter sin tilbagekomst i 2010, har Kasper Povlsgard spillet samtlige kampe for klubben, uden en eneste undtagelse.

Kamp nr. 124 i den grønne trøje bliver således nr. 100 i træk for den sympatiske anføre og far for den grønne “4ér uden styrmand”

 

Website Security Test