Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vi tabte grænsekrigen

Webredaktør, udgivet d. 12. februar, 2013

Sønderjyske – Skanderborg Håndbold 29-27 (13-12)

Sejren var indenfor rækkevidde på udebane i Sønderborg, men skarpheden forsvandt de sidste 10 minutter og det blev til et nederlag, som godt kan placeres i kategorien ”det var næsten vores egen skyld”.

Første halvleg var meget tæt og lige, og blev ikke særligt velspillet. Masser af fejl i begge ender og en effektivitet der var dalet kraftigt i Skanderborg angrebsspillet siden Ribe kampen. Sønderjyske fik skabt et lille hul ved 10-7, men det blev hentet lige umiddelbart efter. Pausestillingen blev 13-12 til hjemmeholdet, godt bakket op af 2098 tilskuere i den nye ”Skansen”, ganske tæt på Otto Duborg.

Skanderborg fik aldrig struktur på angrebsspillet og de første 30 minutter var præget af 2 gode målmandspræstationer i begge ender.

Efter pausen fortsatte de helt lige stillinger. Efter 40 minutter meldte Rasmus Kaagaard sig for første gang ind som målscorer, og grundlagde en periode hvor Skanderborg havde momentum. Desværre valgte dommerparret i samme periode at uddele hele 4 grønne udvisninger i træk indenfor 13 minutter, og den ene var efterhånden tyndere end den anden. Jonas Hansen holdt i denne periode Skanderborg inde i kampen, med den ene fantastiske redning efter den anden. Udeholdet kæmpede det bedste de havde lært, men det sled gevaldigt på kræfterne. Da udvisnings regnen stoppede med 5 minutter tilbage af kampen, var kampen igen lige ved 24-24, og det lignede at der var udsolgt i den grønne bagkæde. Sønderjyske vandt de sidste 9 minutter med 9-3 og dermed kampen 29-27.

Vi havde sejren indenfor rækkevidde i dag, men må som flere gange i denne sæson erkende at vi ikke kendte vores besøgstid. I dag lignede det at kræfterne var sluppet op efter de mange undertalsperioder i 2. halvleg.

Tillykke til Sønderjyske med de 2 point, de er nu storfavorit til at tage en slutspilsplads, og med det imponerende publikum i Skansen, kan det godt blive en vanskelig opgave for ethvert hold.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Matias Helt 7, Rasmus Kaagaard 5, Kasper Povlsgaard 4, Lasse Justesen 3, Andreas Væver 3, Peter Balling 3, Johan Hansen 1, Moren Kirk Olesen 1.

Målscorer Sønderjyske:

Mikkel Ibsen 6, Christoffer Fors 6, Rune Ohm 5, Atli Ævar Ingolfsson 2, Martin Hansen 2, Kenneth B. Hansen 2, Daniel Eggert 2, Anders Zachariassen 2, Kennie Boysen 1, Martin Kærgaard 1.

Website Security Test