Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vi har mange patroner i bæltet

Webredaktør, udgivet d. 11. februar, 2013

Så er vi nået til 64. dels finalen i vores interne cup-sæson

Endnu en dead or alive kamp må siges at være i vente imorgen i Sønderjyske. Sønderjyske ligger lunt i svinget til at tage 8. pladsen og dermed gå i slutspillet. Vi vil dog gerne være et af bumplerne på vejen for sønderjyderne.

Sønderjyske er et forrygende offensivt mandskab, som laver mange mål og især på hjemmebane er de stærke. Derfor venter der os naturligvis lidt af en opgave. Omvendt, så har vi været klart bedst på udebane og vi havde rigtig fine tendenser i vores ting i fredags i Ribe. Så selvom Sønderjyske er favoritter, ligger der en lille mulighed.

Skal muligheden gribes, skal flere ting lykkedes. Først og fremmest skal vi bringe Sønderjyskes spildprocent op på et niveau, som giver os gode betingelser for at få initiativet i kontraduellen, for lige netop den kan næsten ikke undgå at blive afgørende. Begge hold spiller med stor risiko i den fase, så det skal vi kunne kontrollere, hvis vi skal have en chance. Offensivt handler det rigtig meget om vi skal udfordre Sønderjyske på vores mange patroner i bæltet. De seneste kampe har givet os tegn på at rigtig mange grønne spillere er klar til at bidrage. Så kan hver enkel lige komme med deres 1-3 patroner, så får Sønderjyske svært ved at prioritere vores bagkæde.

Alt i alt er Sønderjyske ret klare favoritter, men de får det ikke nemt lover Nicolej Krickau.

Kampen spilles i Skansen i Sønderborg tirsdag aften kl. 18.30 og vises direkte på TV3 Sport 1

 

Website Security Test