Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Velkommen til Final4

Webredaktør, udgivet d. 1. februar, 2013

Lørdag middag går det endeligt løs. Den længe ventede pokalfinale event i NRGI Arena i Århus løber nu endeligt af staben, og vi er KLAR.

150 mødes allerede kl. 10.00 til TOUR DE GRØN I HJERTET, til brunch, JYSKE Bitter, lækkert ostebord fra ARLA og Cafe Grøn I Hjertet har stegt bacon og pølser hele fredag.

600 Skanderborg fans har købt billet i forsalg og der venter en stor dag for alle grønne fans.

Dørene åbner allerede kl. 12.00 hvor de grønne fans mødes i “Skanderborg Byen” som ligger i foyen ud for Skanderborg sektionen i NRGI arena. SMUKFEST, TRESS, SAMBA, PUMA og INTERSPORT Skanderborg har været med til at gøre vores område festligt, med flere aktiviteter.

Der er gratis friske flødeboller fra SAMBA, bordfodbold og bordtennis fra TRESS, 5 meter bordfodbold og friske bøgeblade fra SMUKFEST. DJ Niller spiller op med glad musik og Formel 1 reporter fra TV3 Jens Hansen levere friske interviews fra scenen i Skanderborg Byen.

ALLE er velkommen i Skanderborg Byen fra kl. 12.00 – til at hygge et par timer inden drengene går på banen i lokaldramaet mod Århus Håndbold.

Har du ikke købt billet endnu, kan du stadig nå det på www.billetnet.dk eller i døren, der er stadig billetter til salg.

Final4 9

Website Security Test