Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 pigerne tabte også til FCM

Kirsten B Madsen, udgivet d. 27. februar, 2013

U18 Pige Liga                                                                                       SHEA logo 

FC Midtjylland-Skanderborg Håndbold  26-18 (15-9)

Skanderborg tabte igen til FCM

Skanderborgs U18-piger, der før kampen lå på førstepladsen i rækken, måtte indkassere et nederlag af format, da de søndag var i Ikast for at møde et FCM-hold, der lignede nogen, som bare ville det mere end Skanderborg.

»Vi kom aldrig rigtig frem til noget i angrebet, hvor vi havde svært ved at komme på kant af det fysisk stærke FCM-forsvar, og når vi så endelig kom til chancer, skulle vi også have bolden forbi FCM-målmand Louise Egestorp. Når så afslutningerne ikke var kvalificerede nok, fik vi en kontrafase lige i hovedet, og så gik det hurtigt,« udtalte træner Mikael Jensen.

I søndagens kamp fulgte Skanderborg med til 7-7, men havde herefter ikke succes med afslutningerne, mens FCM-spillerne trak fra og sikrede hjemmeholdet sejren på 26-18.

Før vinterferien var det også blevet til et – omend knebent – et-måls-nederlag til Skanderborg på hjemmebane mod FCM. Så nu skal der lutter sejre til i resten af kampene, for at Skanderborg kan gøre sig forhåbninger om at nå en af de to pladser, der giver adgang til at spille semfinale om DM i U18-rækken.

 »Vi kan stadig selv afgøre tingene, men vi har fire »finaler« forude, så det bliver en dejlig spændende tid, vi går i møde, hvor vi må rykke sammen og få tingene til at fungere,« sagde Mikael Jensen.

Skanderborgs næste kamp spilles lørdag i Viborg.

Målscorere for Skanderborg:

Caroline Theill 5, Mette Høj 5, Sofie Amalie Skovsager 2, Louise Andresen 2, Nicoline Berthelsen 2, Emma Apel 1, Alberte Thorsted 1. 

 

 

Website Security Test