Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 drengene bankede Aalborg endnu engang

Kirsten B Madsen, udgivet d. 8. februar, 2013

U16 Drenge Liga                                           SHEA logo                        

Aalborg Håndbold-Skanderborg Håndbold  25-32 (10-15)

U16 Drenge slog Aalborg igen

Torsdag aften var der returopgør i Gigantium mellem Aalborg og Skanderborg. De to hold mødtes også ugen før i MB Hallen, hvor det blev til en storsejr på 35-22 til de grønne. Det betød dog ikke, at man på forhånd forventede, det ville blive en let opgave. Tværtimod lagde træner Rasmus Andersen op til en meget lige kamp, hvor Aalborg burde have noget at revanchere sig for.

Hjemmeholdet startede da også bedst og kom foran 2-0. Skanderborg sjuskede lidt i angrebet, og der skulle således gå 5 min til den første scoring. I forsvaret var der dog ingen vaklen i geleddet, så selvom det rent offensive ikke virkede optimalt, var der ingen nervøsitet at spore. Oliver Meinertz måtte desværre udgå kort tid efter start med et trælår, men i hans fravær spillede Nicolai Husum fuld tid som forsvarsgeneral.

Som første halvleg skred frem kom der mere gang i målscoringen, og efter 10 min kom de grønne foran for første gang – en føring, som de faktisk holdt resten af kampen.

I målet var Malte Algren igen en solid ankermand, og holdt en redningsprocent på 50 i første halvleg. Skanderborg kunne således gå til pause med en føring på 15-10.

I anden halvleg formåede drengene stadig at holde niveauet, og lagde således ud med tre scoringer på kontraspil. Som i første kamp, hvor det blev til 14 scoringer på kontra, var det igen en vigtig faktor til sejren, selvom det ”kun” blev til 9 stk i returopgøret.

Med lidt skader i bagkæden var det også godt at se, at alle kampdygtige bagspillere bidrog med scoringer. Christoffer Rasmussen var tilbage efter længere tids fravær, og spillede en fin kamp med 3 scoringer.

Alt i alt en solid holdindsats hvor der blev vist god gejst og godt humør. Til allersidst blev det såmænd både til vip til fløjen og gevind-scoringer, og det hele endte med en sikker sejr på 32-25.

En dejlig kamp at gå på vinterferie med.

Stillinger undervejs:

2-1, 3-4, 7-11, 10-15 (pause), 13-18, 16-24, 23-29, 25-32.

Målscorere for Skanderborg:

Anders Hallberg 7, Jacob Aaquist 7, Mike Haack 5, Simon Hedehus 4, Jonas Bredo 3, Christoffer Rasmussen 3, Nicolai Husum 3,

Website Security Test