Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Stor kamp af Lasse Justesen

Webredaktør, udgivet d. 9. februar, 2013

Den unge højre fløj Lasse Justesen, satte personlig rekord med 8 mål i en ligakamp, og spillede sin måske bedste kamp som ligaspiller.

Lasse Justesen 2012Der skal lyde en stor ros til hele holdet for en flot indsats. Jeg profitere af det flotte forsvarsspil i dag og får en masse chancer på kontra. Det gav en masse selvtillid i løbet af kampen, og til sidst gik jeg nok også på nogle chancer jeg ikke ville ha gjort normalt, og det gik jo meget godt. Jeg brænder vist kun en enkelt chance og 8 på 9 er jeg fint tilfreds med.    

Det var dejligt med en sejr i dag efter vi var lidt skuffede over nederlaget i Final4 semifinalen, og det giver tro på noget mere. Vi tager en kamp af gangen nu og ser kun frem til på tirsdag hvor vi skal til Sønderjyske. Sæsonen er stadig lang og vi har kun fokus på at leve op til målsætningen om at blive minimum nr. 10 i grundspillet.

Website Security Test