Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skive – Skanderborg 30-23

Webredaktør, udgivet d. 22. februar, 2013

Skive fH – Skanderborg Håndbold  30-23 (17-12)

I optakten til fredagens udekamp mod Skive, var kløgt og tålmodighed nævnt som nøgleordene for at få point med hjem. Det holdt stik, men det var desværre Skive der viste sig at være langt klogere end os på dagen.

Liga (19)Skanderborgs mål var at slippe boldene hurtigt i angrebsspillet, for at undgå Skives mange frikast imod os. Hele 21 gange lykkedes det Skive at bremse vores angrebsspil til spilstop alene i 1. halvleg, så på den front var det absolut Skive der var de dygtige og kloge i dag.

Jonas Hansen der blev lysken skadet i slutningen af sidste kamp i Sønderjyske, blev mod forventning ikke klar til dagens opgør. Flosklerne omkring at en god målmand er det halve af et hold, holdt desværre også stik i dag. Niels Guldborg stod glimrende i Skive målet, mens vi specielt i 1. halvleg ganske enkelt manglede redninger. John Boye startede kampen men Christian Trans var også inde i en periode i 1. halvleg, men fik heller ikke gang i rednings procenterne.

Kampen startede meget lige og efter 8 minutter var stillingen 5-5. Herefter fik Skive en god periode og vandt de næste 8 minutter med hele 7-1, og var pludseligt foran 12-6. Vi fik dog stabiliseret en smule og efter 28 minutter var vi på 15-12, men Marius Hovde sluttede halvlegen godt af, og bragte med 3 mål i træk Skive foran med 17-12 ved pausen.

Efter 17 minutter måtte også Rasmus Kaagaard forlade banen med en skade i den ene fod, og han kunne desværre ikke bidrage med mere på banen resten af kampen.

2. halvleg blev aldrig spændende. Skive formåede hele tiden at holde et forspring på minimum 5 mål og i et sidste desperat forsøg i de sidste 10 minutter, straffede Skive at vi tog målmanden ud i angrebsspillet, med 2 mål af Morten Post fra egen banehalvdel.

De var ganske enkelt ikke noget der lykkedes for Skanderborg i dag. Forsvaret stod ikke på vanligt niveau, og savnet af Jonas Hansen var stort specielt i 1. halvleg. Angrebsspillet blev godt og grundigt smadret af de flot kæmpende Skive spillere, der i dag klart overstrålede vore spillere på fight, vildskab og kløgt. Og nok så afgørende, så stod den tidligere Skanderborg målmand Niels Guldborg en meget flot kamp i Skive målet.

6 udvisninger gjorde heller ikke livet lettere for os selv, og da Skive også hentede 4 udvisninger, var det også medvirkende til at kampen blev mere rodet end køn.

Vi har i denne sæson været rigtig dårlige til at være favoritter. Det var vi i dag, men endnu engang kunne vi ikke ramme det rigtige niveau i disse kampe. Vi spiller bedst i denne sæson hvis odds er størst på os selv. Det er de med statsgaranti på onsdag kl. 19.00 når vi tager imod Team Tvis Holstebro i Morten Børup Hallen – og så kan alting ske…….

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Andreas Væver 7, Mathias Helt 4, Kasper Povlsgaard 3, Michael Pedersen 3, Peter Balling 3, Rasmus Kaagaard 2, Lasse Justesen 1.

Målscorer Skive fH:

Luka Mitrovic 7, Marius Hovde 6, Kris Johansen 5, Morten Post 3, Christoffer Cichosz 3, Andreas Nielsen 2,

Jeppe Krogh 2, Tim Sørensen 1, Mark Betzer 1.

Website Security Test