Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skive på menuen fredag

Webredaktør, udgivet d. 18. februar, 2013

På fredag kl. 20.00 står der Skive på menuen.

Vi skal på besøg i Skive hallerne og møde ligaens nummer 13, der indtil nu har skrabt 8 point sammen. Skive fH rykkede ud af ligaen i sidste sæson, efter play off kampe mod TMS Ringsted, men blev tilbudt en plads i ligaen efter AG Københavns konkurs. Holdet har uden at købe nævneværdigt ind, præsteret flot i årets turnering. Skive har en fantastisk defensiv og har spillet tætte kampe mod stort set alle hold gennem sæsonen. Det er ligaens mindst scorende hold, der til gengæld har ligaens 6. bedste forsvar.

På mål har Skive den tidligere Skanderborg målmand Niels Guldborg (billedet), der kom til Skive før denne sæson fra Vejle. De mest scorende spillere har i denne sæson været Andreas Nielsen med 77 mål og den unge Tim Sørensen (billedet) med 67 mål.

Den omvendte kamp i Morten Børup Hallen endte 24-24 efter en ganske tæt afslutning, og de grønne må nok forvente at det som altid bliver en tæt affære igen på fredag i Skive hallerne.

 

Website Security Test