Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Povlsgaard: Vi er tykhovede

Webredaktør, udgivet d. 23. februar, 2013

Anføre Kasper Povlsgaard var ualmindelig træt af kampens forløb, da www.skanderborg-haandbolds udendte reporter mødte den store elegante stregspiller kort efter kampen.

Kasper Povlsgaard 2012 (5)Vi tænker alt for meget. Nu var 8. pladsen lige pludseligt igen en mulighed og så er der alt for mange der tænker at nu SKAL vi bare vinde over en modstander der ligger under os i tabellen. Det har vi haft utroligt mange eksempler på i denne sæson, og det er vi bare ikke gode nok til at håndtere.

Vi bliver straffet af et Skive hold der bare kæmper og ikke gør det sværere end det er.  Vi har snakket om denne reaktion mange gange i denne sæson, men vi er åbenbart for tykhovedet til at håndtere sådanne kampe, for vi lærer jo tilsyneladende ikke noget af det. Det er jo sket 4-5 gange i denne sæson og nu må vi altså til at lære af vores fejl.

Forsvaret kommer til at stå lidt usammenhængende og det giver målmændende svære betingelser inde bagved. Vi får ikke nok redninger, som kunne give holdet noget boost og nogle kontra muligheder.

Angrebsmæssigt får vi ikke holdt presset og lavet en masse kryds på dem som aftalt. Skive går jo benhårdt efter at få lavet frikast på vores 1. pres, og det får de held med. Så forfalder vi til en masse forhastede afslutninger og det gav Niels Guldborg gode arbejdsbetingelser i Skive målet. Han står en meget flot kamp, men jeg syntes også vi gjorde det for nemt for ham.

Website Security Test