Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Peter Sommer støttekoncert 3.maj

Webredaktør, udgivet d. 25. februar, 2013

Støttekoncert den 3. maj på Capri

Den første aktivitet der skal afvikles i rækken af aktiviteter i bestræbelserne på at få udlignet vores budgetunderskud, er den Intime støttekoncert med hovednavnet Peter Sommer.

Peter Sommer 3Vores lokale pladeaktuelle troubadour, der i sommers sejlede rundt i gummibåd på hænderne af Smukfest publikummet, spiller op fredag den 3. maj kl 17.30 på Capri i Dyrehaven.

Her er det lykkedes med velvillig bestand fra Skanderborg Musik Klub og Smukfest at få os ind på denne dato, selvom lokalerne var lejet ud til afviklingen af Made in Skanderborg.

Men nu bliver det os der kan få de dejlige omgivelser til afviklingen af støttekoncerten, som vil blive en rigtig stor og underholdende aften, og hvor der udover Peter Sommer bliver muligt at opleve Frank Megabody med hans nye CD udgivelse samt i rollen som toastmaster. Der vil også blive musikalsk underholdning – og måske spillet op til dans  – af Keld Kedli`s orkester – som er kendt for deres glade jazz musik af rigtig mange mennesker i hele Jylland.

Derudover vil aftenen blive rundet af med dansemusik fra gæste DJ.

Peter Sommer 2Der vil blive serveret en 5 retters menu, og hvor det er kokkene fra den nystartede Valby Bakke, der sammen med andre gæste kokke, vil diske op med maden. Til god mad hører også god vin, og det vil VINOBLE sammensætte den helt rigtige vin menu til og den kan tilkøbes.

Der er som sagt et støttearrangement som henvender sig til vore sponsorer – deres medarbejdere og samarbejdspartnere, ligesom vore egne medlemmer og forældre til disse kan købe en billet.

På nuværende tidspunkt er der allerede solgt/reserveret 120 pladser af de 250 der udbydes.

Billetprisen er 550,- pr. person og er incl. mad, men excl. drikkevarer.

Tilmelding og yderligere info kan ske ved henvendelse til formand Jens Christensen på 4073 1655 eller jch@skanderborg-haandbold.dk.

Smukfest

Website Security Test