Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skive-Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 21. februar, 2013

Tålmodighed og kløgt bliver nøglen…

Nicolej Krickau 2012 (3)Fredag aften står den på Skive fH og på en lille revanche. Selvom vi var død heldige med uafgjort på hjemmebane, så føler vi alligevel at det er os der har revanche til gode.

Kampen er i vores optik en 50/50 kamp, hvor Skive med 2 point kan skabe lidt afstand til Nordsjælland. For vores vedkommende handler det stadig om at horisonten er maximalt et kvarter frem i tiden med maksimal fokus. Så må vi se derfra hvad det rækker til.

Når man spiller mod Skive, så er det vanskelige at selvom man i nogle perioder kan føle man har stort overtag, så får man aldrig slået afgørende hul grundet deres gode defensiv og deres kløgt på at kontrollere tempoet. Derfor er det altafgørende at vi kan holde fokus på spillet og ikke tavlen gennem 60 minutter. Spillemæssigt føler vi, at vi har gode bud på at løse opgaverne, men det kræver en kæmpe portion fight, kløgt og tålmodighed!

Skive har flere spillere som både kan og før har gjort det onde ved os. Både Andreas Nielsen og Nikolai Jensen plejer at være gode mod os og Luka Mitrovic er rigtig stærkt spillende i øjeblikket. Så defensiven får en travl dag, hvis vi skal holde Skive nede i mål, hvilket vi er nødt til, da vi ikke selv får muligheden for at lave så mange !

Vi glæder os.

Nicolej Krickau

Kampen spilles fredag kl. 20.00 i Skive hallerne

 

Website Security Test