Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg – TTH

Webredaktør, udgivet d. 26. februar, 2013

Nicolej Krickau giver sin traditionelle og trofaste optakt til kampen mod Team Tvis Holstebro imorgen Onsdag aften i cigaræsken.

 Sikke en opgave…

Nicolej Krickau 2012Et Holstebro hold, som har været rigtig stærkt spillende efter VM pausen mod et hold der ramte den absolutte bund i fredags. Når det så er casen, hvordan fokuserer man så på sådan en kamp og hvilke muligheder ligger der? Det er de spørgsmål vi har arbejdet på at finde svar på siden i fredags og fortsætter med indtil imorgen.

Vi kommer til kampen imorgen med et forsøg på at spille uhæmmet, kolde og til tider lidt mindre pænt end vi har for vane. Det er en kamp totalt uden pres for os og så endda hjemme i Morten børup, hvor vi stadig gerne vil vise vores hjemmepublikum at det stadig er vores hjemmebane! Og netop at kampen er uden pres, giver os forhåbninger om at vi kan levere overstående 3 elementer i kampen onsdag aften.

Tvis har dækket forrygende godt op i år. Vel det hold der sammen med KIF har den bedste defensiv. Det betyder at vi skal spille langt mere bevægeligt og tålmodigt end vi gjorde i første kamp mod Tvis og i fredags i skive.

Forsvarsmæssigt handler det om at vi i vores forskellige formationer får fremtvunget afslutningerne lidt bredt i banen på Michael Damgaard og Mads Christiansen. Bliver de for farlige lige på backs, kan vi få svært ved at have den kompakthed som Allan Damgaard og Jacob Green kræver.

Vi har en god fornemmelse af kampen, selvom Tvis selvfølgelig er store favoritter og bliver vanskelige at slå. Dog er jeg overbevist om der hos de grønne, kommer en 2-3 ekstraordinært gode præstationer. Dog kan jeg ikke sige hvem ? Vi håber på godt fremmøde, så vi kan lave en god og underholdende kamp i cigaræsken!

Nicolej krickau

Kampen spilles i Morten Børup Hallen onsdag kl. 19.00

Website Security Test