Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nick: Skanderborg løb os ned

Webredaktør, udgivet d. 9. februar, 2013

Ribe-Esbjerg træner Nick Rasmussen var afklaret efter dagens nederlag til Skanderborg Håndbold.

Jeg er ikke skuffet men ærgerlig over resultatet i dag. Skuffet kan man i min bog være når man har spillet godt og så tabt alligevel, og det var bestemt ikke tilfældet i dag. Derimod er jeg ærgerlig over at vi ikke byder ind med mere end vi gør i dag. Skanderborg løber os jo ned i 1. halvleg på kontra og så er de umulige at slå. Det så lidt bedre ud efter pausen i begge ender for os, men vi må bare være ærlige at sige at Skanderborg afgjorde kampen allerede i de første 30 minutter. Det blev jo mere eller mindre bare en omgang bytte mål efter pausen.

Skanderborg havde nok en lille fordel af at have spillet en betydende kamp inden dette opgør, i Final4 sidste weekend. Vores spillere var ikke klar fra start syntes jeg. Et godt billede på det syntes jeg var i det første angreb, hvor Ronnie Mathiasen scorer til 1-0, men så får Andreas Væver lov til at løbe ene mand igennem hele vores forsvar på hurtig midte. Det havde vi forberedt os på, men sådan nogle situationer er der bare forskel på at snakke om og så gøre noget ved det. Skanderborg var bare mere klar end vi var.

Vores målsætning er stadigvæk at undgå nedrykning i Ribe-Esbjerg. Vi er selvfølgeligt opmærksomme på at vi ligger tæt på den vigtige 8. plads, men jeg tror at vi kan blive alt fra nr. 7 til nr. 11.

Website Security Test