Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg Håndbold – Tvis 26-29

Webredaktør, udgivet d. 27. februar, 2013

Skanderborg Håndbold – Team Tvis Holstebro 26-29 (13-13)

Selvom det blev til et nederlag til topholdet Team Tvis Holstebro, var det bestemt oprejsning efter blamagen i Skive i fredags. Kampen var helt lige ved pausen, men de første 5 minutter efter pausen blev afgørende. Skanderborg lavede fejl på fejl og på trods af at hjemmeholdet startede halvlegen i overtal de første 2 minutter, tabte vi perioden 0-3. Endnu en overtalsperiode blev tabt 0-2 og de første små 10 minutter af 2. halvleg blev tabt 1-7 efter 4 minutter i overtal. Det afgjorde reelt kampen, men holdet skal have stor ros for ikke at smide tøjlerne. De sidste 20 minutter af kampen blev en heroisk fight for at komme tilbage i kampen, og med en smule hjemmebanedommere var det såmænd nok også lykkedes. Christian Trans kom på mål istedet for John Boye de sidste 20 minutter, og gjorde en rigtig fin figur.

De sidste 8 minutter er vi nede med 2-3 mål og har rigtigt mange chancer for at komme endnu tættere på. Med 3 minutter tilbage er vi decideret uheldige ved 25-27, hvor Povlsgaard studser bolden oven på overliggeren, og i de sidste minutter lykkedes det Team Tvis Holstebro at gå kampen hjem.

Starten af 2. halvleg kostede os muligheden for at få skovlen under TTH. At tabe 0-5 i 2 overtalsperioder er der ikke råd til mod et top 5 hold. Ærgeligt på en dag hvor vi lykkedes med mange ting og fik rejst os igen efter Skive kampen.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Peter Balling 7, Kenneth Peters 5, Kasper Povlsgaard 4, Mathias Helt 3, Andreas Væver 2, Michael Pedersen 2, Johan Hansen 2, Morten Kirk Olesen 1.

Målscorer TTH:

Magnus Bramming 9, Allan Damgaard 6, Mads Christiansen 6, Michael Damgaard 5, Søren Hansen 1, Jakob Green 1, Jakob Toustrup 1..

Website Security Test