Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krickau: Horrible udvisninger

Webredaktør, udgivet d. 13. februar, 2013

Assistenttræner Nicolej Krickau var ikke tilfreds med de mange udvisninger i 2. havleg.

Nicolej Krickau 2012 (3)Jeg syntes egentligt vi spiller en okay kamp. Desværre bliver jeg nød til at sige at den ene dommer dømmer helt horribelt, i den periode vi har muligheden for at lukke kampen. Vi har momentum og det er bare så ærgerligt at vi så skal modtage i hvert fald 2 helt håbløse udvisninger ud af de 4 vi får i træk.

Helt overordnet set syntes jeg vi gør mange ting rigtigt men vi skulle have haft nogle flere mål bagfra når vi møder et 6:0 forsvar som i dag. Det betyder at vi kom til at spille meget med Kaagaard og Helt, men vi kom egentligt frem til okay chancer det meste af vejen.

Da vi endeligt kommer i overtal til sidst, er vi voldsomt hæmmet af ikke at kunne spille med Kenneth Peters i angrebet. Han forstuvede hans finger igen og det gjorde at vi ikke fik noget ud af den overtalssituation, hvor vi plejer at spille 4:2.

Det er de små ting der afgør kampen til sidst, og det kan sagtens være vi skulle have prioriteret vores bagspillere lidt anderledes i løbet af 2. halvleg.

Website Security Test