Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Koch: Tillykke til Jonas Hansen

Webredaktør, udgivet d. 10. februar, 2013

Udsigten til at miste målmand Jonas Hansen til næste sæson, giver ikke sportschef Jesper Koch grå hår i hovedet.

Jesper KochSelvfølgeligt er det trist at miste et så stort talent og en super personlighed i truppen som Jonas Hansen, men vi skal huske på hvad vores vision er i Skanderborg Håndbold. Vi skal udvikle spillere, og så også være klar til at sende dem videre til Top 5 klubberne når tiden er rigtig.

 Jonas Hansen har gennemgået en rigtig fin udvikling mens han har været her i klubben. Fra at være et ubeskrevet blad i Ikast, blev han U21 landsholdsmålmand og er nu en profil i ligaen. Det er fuldt fortjent at han nu kan skrive kontrakt med en Top 5 klub, og kan begynde at leve af at spille håndbold. Jonas har altid arbejdet hårdt for at nå sine mål, så det er fuldt fortjent han nu er kommet hertil. Jeg spår ham en stor karriere. Det vil ikke komme bag på mig hvis han kan gå hele vejen, han er trods alt en meget ung målmand endnu.

Jeg skal selvfølgeligt nu i gang med at få sammensat et nyt målmandsteam til næste sæson. Vi har selv en del talentfulde målmænd i klubben, men det er et meget stort spring fra ungdomsspiller eller førsteårs senior til ligamålmand. Jeg har længe været klar over at Jonas måske ikke var her næste sæson, så jeg har længe været i gang med at kigge på markedet for yngre målmænd. Der er desværre ikke så mange emner i Danmark p.t. så vi kigger også uden for landets grænser. Jeg kigger på det vi selv har i klubben og hvad der er af talenter andre steder.

Website Security Test