Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kaagaard forlænger aftale

Webredaktør, udgivet d. 8. februar, 2013

Rasmus Kaagaard  har forlænget aftalen med Skanderborg Håndbold, så den gælder for yderligere en sæson.

Rasmus Kaagaard kommer dermed til at kunne skrive sin 4. sæson på Skanderborg CVét. Han kom til klubben for små 3 år siden fra Mors-Thy Håndbold, hvor han har fået sin håndboldopvækst.

Rasmus Kaagaard 2012Jeg er rigtig glad for at være kommet til enighed med klubben om en forlængelse for yderligere 1 sæson. Mine udviklingsmuligheder er fortsat tilstede i klubben både fysisk og på banen. Den rolle jeg efterhånden har tilspillet mig i klubben er en vigtig drivkraft for mig, og jeg ser stadig mange muligheder i vores hold i denne, men også næste sæson. Jeg har været med fra starten, da klubben startede et nyt projekt omkring herreholdet, og er meget stolt af det vi har udrettet indtil videre. 

Klubben skal have stor ros for at gøre ihærdige forsøg på at udbrede håndbold i Østjylland, og jeg har stor respekt for at de turde flytte kampene til Horsens. De skriverier der har været i medierne omkring økonomien i Skanderborg bekymrer mig ikke. Klubben har været meget åben omkring de aktuelle udfordringer der er i kølvandet efter vores flytning til Forum Horsens, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at vi også har et slagkraftigt hold fremover. Alle i og omkring klubben er indstillet på at vi sammen skal løse de økonomiske udfordringer, og jeg er sikker på at vi endda kommer styrket ud af denne opgave.

Jeg mangler stadig et år inden jeg har min bachelor i Sports Science fra Aarhus Universitet, og her passer en forlængelse med Skanderborg også perfekt.

Website Security Test