Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Jonas Hansen stopper til sommer

Webredaktør, udgivet d. 10. februar, 2013

Denne sæson bliver den sidste i denne omgang for vores talentfulde målmand Jonas Hansen. Kontrakten udløber til sommer og næste sæson står der en større klub på CVét for den sympatiske Skanderborg målmand.

Jonas Hansen 2012 (2)Jeg har efter meget lange overvejelser valgt at sige ja tak til et tilbud fra en større dansk klub. Jeg har haft en del valgmuligheder men har været meget i tvivl om det er det rette tidspunkt for mig. Jeg har det fantastisk i Skanderborg, hvor jeg får masser af spilletid og tillid, og et godt samarbejde med John Boye og målmandstræner Kent Jæger. Jeg fornemmer at hovedparten af spillerne også er i klubben næste sæson, og vi er et hold i rivende udvikling lige nu, så det har bestemt ikke gjort det nemmere for mig at træffe beslutningen.

Skanderborg tog mig ind, i en for mig svær situation for 3,5 år siden, da Ikast lukkede midt i sæsonen, og det har været en fantastisk klub for mig siden. De har hele tiden troet på mig og udviklet mig til det jeg er i dag, og det vil jeg være evig taknemmelig for. Der er styr på alt i klubben og det er virkeligt med vemod at jeg nu pakker tasken og rejser videre til sommer.

Jeg vil altid have et stort hjerte i Skanderborg, og vil virkeligt komme til at savne alle i klubben, hvor min lillebror også stadigvæk spiller og bor på SHEA akademiet.

Jeg vil gøre alt hvad der står i min magt for at hjælpe Skanderborg til at slutte så højt som muligt i denne sæson. Jeg vil arbejde stenhårdt på at få den bedste afsked med klubben, som virkeligt har betydet alt for mig.

Website Security Test