Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Vi taber hovedet

Webredaktør, udgivet d. 23. februar, 2013

Træne Jesper Holm var alt andet end i godt humør i spillergangen efter kampen.

Vi bliver i bund og grund slået at et hold der ville det mere end os selv. Vi møder et taktisk godt forberedt hold som kom med mere energi og kløgt, og da de fik vind i sejlene blev de bare ved og ved.

Jesper Holm Nicolej Krickau 2012Ingen tvivl om at vi mangler redninger i 1. halvleg, men vi er altså kun nede 15-12 efter 28 minutter, og så lukker vi 2 håbløse mål ind i sidste minut. Det var et meget godt billede på kampen, at når vi havde en lille åbning i kampen, så formøblede vi det igen. Vi starter 2. halvleg med at brænde 3 kæmpe chancer og det var symtomatisk igennem hele kampen.

Jeg må rose Skive, de spiller en flot kamp og de scorer på deres chancer og blev bare ved med at mose på.

Vi prøver rigtigt mange ting i dag, men det blev sådan en dag hvor bare intet lykkedes og det må hele holdet tage på sine skuldre. Vi skal i hvert fald hjem og have snakket nogle ting igennem i trænerteamet, for det var bestemt ikke godt nok det vi kom med i dag.

Vi vidste godt at vi kunne få svært ved at score mål i dag og vi havde også forberedt os på at vi kunne komme bagud. Problemet er bare at vi ikke bruger vores erfaringer fra tidligere kampe og det er frustrerende. Vi bliver usikre og tager alt for mange forkerte beslutninger. Vi er alt for nemme at ryste, det ser ud til vi allerede inden kampen er rystet af at Jonas Hansen ikke er med, og igen at Skive scorer på deres 3 første chancer, men vi er altså med på 3-3. Så begynder vi at pege fingre af hinanden i stedet for at hjælpe hinanden. Ret hurtigt bliver det et issue at vores målmænd ikke tager bolde i stedet for at agere efter hvad kan JEG gøre for at han tager den næste bold. Det samme kommer til at gøre sig gældende i angrebet, hvor det bliver for individuelt og for langsomt, og det er netop guf for et hold som Skive.

Jeg føler vi taber denne kamp oppe i hovederne, og det er frustrende, men vi skal hjem og arbejde og jeg kan godt love en anderledes indsats på onsdag når Tvis kommer på besøg i cigaræsken.

Jesper Holm lignede en mand der virkeligt MENTE den sidste sætning

Website Security Test