Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Væver bibringer uforudsigelighed

Michael Bering Petersen, udgivet d. 12. februar, 2013

Cheftræner Jesper Holm er både glad og stolt over at Andreas Væver også er at finde i Skanderborg i næste sæson.

Jesper Holm 2012 5Jeg ved at Andreas sagtens kunne have været kommet afsted allerede til sommer. Jeg er rigtig glad for at vi har ham i truppen næste sæson og også lidt stolt over at han prioritere Skanderborg så højt som han gør. Det er selvfølgeligt dejligt at få bekræftet at vore spillere føler de udvikler sig godt her, og at vi træner godt i klubben.

Andreas er om nogen indbegrebet af Skanderborgs talentudvikling. Jeg husker han rendte rundt til micro håndbold lørdag morgen da jeg selv spillede på 1. holdet, og nu er han selv en profil på 1. holdet.

Han adskiller sig fra de fleste andre fløje i Danmark ved også at kunne dække op ude i banen. Han er utrolig dygtig til at dække fremme i 5:1 forsvar og i den anden ende adskiller han sig også ved at have et godt blik for andre end sig selv. Han kunne såmænd også godt lave flere mål end han gør men han er meget uselvisk i sin spillestil.

Hvis han undgår skader fremadrettet og fortsætter sin udvikling, så har han klart potentiale til at blive landsholdsspiller i løbet af de næste 3-5 år.

Han bibringer noget uforudsigeligt i vores spil og det er meget glædeligt at vi også får glæde af de kvaliteter i næste sæson.    

Website Security Test