Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Heroisk fight var desværre ikke nok

Webredaktør, udgivet d. 4. februar, 2013

Den længe ventede semifinale ved Final4 mellem Skanderborg og Århus, blev ligeså spændende som man havde håbet på. Efter de 2 holds indbyrdes kampe i ligaen, hvor der ingen spænding var, var det 2 hold i stærkeste opstilling der ramlede sammen, og det gav en tæt og intens kamp i 3. forsøg.

Århus startede kampen bedst og bragte sig foran 6-4, men langsomt fik Skanderborg indstillet forsvarsspillet og Århus fik store problemer med at komme til mål. Skanderborg bragte sig foran med 10-6 og havde momentum, der desværre blev stoppet af en dobbeltudvisning, der satte sindende i kog både på trænerbænken og blandt de mange Skanderborg tilskuere.

Undertalssituationen bragte Århus tilbage i kampen, og de kunne lidt ufortjent gå til pausen foran 14-13.

Efter pausen var Århus en anelse foran hele tiden, men Skanderborg fightede forbilledligt og nægtede at slippe taget i kampen. Udligningen faldt ved 23-23 med 6 minutter tilbage af kampen, og her kunne sejren have været gået til begge sider. Marginalerne var ikke med Skanderborg, og det var marginalerne der til slut afgjorde at Århus trak det længste strå og kunne stemple ind til søndagens finale mod Skjern Håndbold, via en sejr på 27-25.

Stor ros til Skanderborg holdet, der til trods for den fysiske overmagt hos Århus og dommernes marginaler imod sig, kæmpede fantastisk og der skulle blot have stået en stolpe få centimeter skævt, før at klubbens anden pokalfinale kunne være skrevet på CVét.

Kampen i tal

Skanderborg Håndbold – Århus Håndbold 25-27 (13-14)

Mål Skanderborg Håndbold:

Peter Balling 5, Rasmus Kaagaard 4, Kasper Povlsgaard 4, Jakob Legind 3, Morten Olesen 2, Michael Pedersen 2, Andreas Væver 2, Matias Helt 2, Kenneth Peters 1.

Mål Århus Håndbold:

Simon Birkefeldt 5, Fredric Pettersson 5, Mads Lind 5, Nikolaj Veje 4, Henrik Hansen 3, Mikkel Øris 2, Toke Holst 1, Mikkel Saad 1, Mikk Pinnonen 1.

Website Security Test