Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Helt: Vi blev bange

Webredaktør, udgivet d. 12. februar, 2013

Matias Helt blev dagens mest scorende Skanderborg spiller med 7 mål.

Mathias Helt 2012Jeg er meget meget skuffet over vi taber. Vi er ikke dygtige/heldige nok til slut og det virker som om vi bliver bange til sidst. Selv i overtal går vi ikke mod mål til sidst, og det betød at vi ikke fik afsluttet vores angreb ordentligt til sidst.

Vi kom til at spille noget overtalsspil til sidst, som vi ikke har spillet hele sæsonen, fordi Kenneth Peters går i stykker. Det var tydeligt at det slet ikke virkede, og det blev rigtigt dyrt.

Det blev selvfølgeligt en hæmsko for os at spille så lang tid i undertal da kampen skulle afgøres. Jeg har ikke set dem på video endnu, men nogle af udvisningerne virkede meget tynde som jeg så det. Sådan er det åbenbart når man spiller i Tyskland.

Website Security Test