Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Guldborg Man Of The Match

Webredaktør, udgivet d. 24. februar, 2013

Man of the match i fredagens kamp i Skive blev den tidligere Skanderborg målmand Niels Guldborg, der kom ud af opgøret med en redningsprocent på hele 51.

Det var godkendt i dag og vi stod fantastisk i forsvaret. Det var en fornøjelse at stå bagved vores forsvar i dag og så lykkedes vi tilmed også i angrebet. 30 mål er ikke hverdagskost for os, så det var en super præstation i dag. Med til historien hører dog også at Skanderborg manglede Jonas Hansen i dag, det fik stor betydning syntes jeg.

Vores taktik var i dag at vi skulle stoppe Skanderborgs kontra og få lavet en masse frikast når vi stod i forsvar. Det lykkedes til fulde og det var årsagen til at vi fik de 2 point i dag.

Nu fik vi lidt luft til Nordsjælland på sidstepladsen men der er stadig lang vej igen til redning. Vi har TMS Ringsted ude næste gang og slutter af med Sønderjyske og Viborg, så vi har stadig nogle kampe hvor vi på papiret har muligheder for flere point. Vi tror i hvert fald på det.

Website Security Test