Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Forum Horsens eventyr giver udfordringer

Webredaktør, udgivet d. 6. februar, 2013

I sidste uge sendte vi en åben orientering ud til alle vore medlemmer i Skanderborg Håndbold. En orientering om vores nuværende situation, hvor vi desværre ikke er i mål endnu med økonomien i forhold til vores budget i indeværende sæson.

I dag har forskellige medier skrevet om vores situation, og så ved vi af erfaring at tingene hurtigt tage en uventet drejning.

DSC09558Den aktuelle situation i Skanderborg Håndbold er ganske enkel. Vi har fået de penge ind i sponsorater som vi har budgetteret med. Udgiftssiden er der heller ikke nogle nævneværdige overskridelser på. Vores udfordring er ene og alene at de indtægter vi havde budgetteret med i forbindelse med kampene i Forum Horsens, ikke er kommet i hus. Da budgettet blev lagt, var AGK stadig en del af ligaen og deres konkurs har givetvis haft betydning i alle klubber, vi havde i hvert fald budgetteret med en kassekamp igen i sæsonen 2012/13. Derudover havde vi en forventning om at kunne samle 1.000 tilskuere i gennemsnit, mod top 5 hold som Kolding, Aalborg, Tvis, Skjern og BSV.

Det viste sig slet ikke at holde stik. Turneringen magede sig således at vi fik Kolding i den 1. kamp 5/9, hvor vi kun samlede ca. 1300 tilskuere. På trods af en god start i ligaen, har der ganske enkelt ikke været tilnærmelsesvis den opbakning til klubbens kampe i Horsens, som vi havde håbet på.

Final4 deltagelsen ved vi endnu ikke hvor meget afkast vi får af, men det er i hvert fald en kærkommen ekstraindtægt i vores nuværende situation. Bestyrelsen har igangsat flere forskellige aktiviteter hen over de næste 5 måneder, således at vi kan komme i mål i indeværende regnskabsår. Vi har bedt vore medlemmer og samarbejdspartnere om at støtte op om disse aktiviteter, så vi kan fortsætte det flotte arbejde på både ungdoms og seniorsiden i Skanderborg Håndbold.

Sideløbende er vi ved at samle en ny elitebestyrelse bestående af 4-8 erhvervsfolk fra området. Vi behøver ekstra kræfter til at åbne nye døre på sponsorsiden. Vi må erkende at vi skal basere vores indtægter på sponsorer, og ikke på entre. Den nye hal på fælleden står tidligst klar i år 2016 og indtil den er bygget skal der gøres en ekstraordinær indsats for at holde liv i liga håndbolden i Skanderborg. Vi har fået positive tilkendegivelser fra de første 2 erhvervsfolk til en nyoprettet elitebestyrelse, og vi ser med optimisme på at det lykkedes.

Vi har altid kunnet gøre meget for få penge i Skanderborg Håndbold, og det skal vi fortsat kunne. Lige nu er vi i en situation at vi er bagud på indtægtssiden, og den opgave vil vi arbejde stenhårdt på at få løst inden udgangen af Juni måned.

Website Security Test