Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Formanden får mere tid til Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 19. februar, 2013

Formand for Skanderborg Håndbold gennem mere end 25 år, Jens Christensen, stoppede pr. 1. februar på Silkeborg Bogtryk.

Jens ChristensenJeg holdt min afskedsreception fredag den 1. februar og stoppede dermed mit daglige arbejde på trykkeriet i Silkeborg. Jeg bevarer min ejerandel på 33% i trykkeriet og bevarer også min ejerandel i bygningerne i Silkeborg, hvor Silkeborg Bogtryk er en af flere lejere.

Jeg har arbejdet på nedsat tid igennem flere år på Silkeborg Bogtryk, men har siden 1/8-2011 også arbejdet som arbejdende bestyrelsesformand i divisionsforeningen. Dette arbejde er nu overtaget af Dan Hammer fra årsskiftet. Jeg sidder stadig som formand i divisionsforeningen og dermed også i DHFs bestyrelse, men arbejdsbyrden er blevet reduceret markant.

Med stoppet ved Silkeborg Bogtryk og det væsentligt mindre arbejde ved divisionsforeningen, frigiver det nu en masse kræfter ved den altid aktive formand.

Fremtiden skal ud over familien, helliges mit hjertebarn Skanderborg Håndbold. Jeg får nu mere tid til at arbejde med at hjælpe Skanderborg Håndbold ind i en ny tidsperiode. Der står en ny tidssvarende hal på fælleden i år 2016 og der er meget arbejde at gøre inden den står færdig. Vi skal arbejde hårdt på at få klubben igennem de næste 3 sæsoner, inden vi har faciliteterne her i Skanderborg Kommune.

Website Security Test