Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Dalmose: Kanon kulisse

Webredaktør, udgivet d. 13. februar, 2013

Christian Dalmose var kommentator på TV3 sport under kampen i Sønderborg, og han havde følgende kommentarer efter kampen.

Det var en kanon kulisse og 2 hold der ligger godt til hinanden. Jeg må rose Skanderborg for at spille friskt til. Rasmus Kaagaard udvikler sig konstant og sammen med Matias Helt læser de spillet flot. Deres måde at sætte spillet op på syntes jeg er på højt niveau. Peter Balling melder sig desværre for Skanderborg ud af kampen i 2. halvleg, der skulle han have været der. Set udefra tror jeg at Jesper Holm skulle have givet de 3 bagspillere noget pause. De spiller meget og de bliver pumpet til sidst af alle de udvisninger Skanderborg får. Det lignede at de løb tør for kræfter, og det kunne måske have været en af nøglerne for Skanderborg.

Det var en taktisk god kamp med 2 gode taktiske trænere. De var rolige i deres time-outs og de virkede meget orienteret om hvilke spillere de mødte.

Der er nogle meget tvivlsomme udvisninger til Sønderjyskes fordel i en periode i 2. halvleg. Specielt Kenneth Peters udvisning var helt forkert. Det var også medvirkende årsag til at Sønderjyske havde heldet til sidst i kampen.

Website Security Test