Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Bruun: Irriterende gymnastiksal

Webredaktør, udgivet d. 28. februar, 2013

Klaus Bruun Jørgensen

Det blev lidt som forventet i dag. Man ved at når man kommer til Skanderborg, så kæmper de røven ud af bukserne. Jeg har selv været her som spiller mange gange og det er farligt at komme her som favoritter. Det er på mange måder sjovt at spille i denne lille gymnastiksal men også pisse irriterende som modstander.

Jeg syntes egentligt det var fair der stod 13-13 ved pausen, men så starter vi sindssygt godt efter pausen, præcist med det tempo jeg savnede lidt i 1. halvleg. Vi får lavet et hul men så begynder Skanderborg også at lave mål i undertal, og får hentet ind igen. Det blev en mærkelig kamp i med mange gode perioder i undertal. Så kommer der desværre en periode på 10 minutter, hvor dommerne desværre mister grebet om kampen, i begge ender syntes jeg. Vi får bl.a. en uheldig udvisning på Jacob Green og det giver noget frustration i begge lejre. Det ender med at blive lidt mere spændende til slut, end jeg syntes var godt, men heldigvis får vi reddet begge point med hjem til sidst.

GymnastiksalJeg glæder mig på Skanderborgs vegne over at i nu får en ny hal i 2016. Skanderborg har jo igennem mange år lavet et fremragende talentudviklingsarbejde og det er imponerende at det har kunnet lade sig gøre at vende tilbage til ligaen, i så dårlige rammer som i har nu. Det kan komme til at give hele byen et stort løft med en større hal, det er i hvert fald en forudsætning for at klubben skal forblive i ligaen på sigt.

Website Security Test